Kinderen bashen met Geertje.

Geertje Geertje. Wat ben je toch weer een grote vent. Je hersenloos gebral tegen alles wat in jouw ogen niet roomblank Nederlands is werd zelfs voor jou zo vervelend dat je vond dat het tijd werd voor wat nieuws. En wat heb je weer een pracht van een slachtoffer gevonden.

Jaren lang ben je los gegaan op alles wat in jou ogen illegaal Nederland binnen kwam maar zelfs het PVV klapvee wil wel eens wat variatie op tafel en dus moest er wat nieuws komen. En als de volwassenen niet meer voldoende zijn dan ga je maar los op de, u voelt ‘m aankomen, de kinderen van asielzoekers.

Gisteren plaatste de Gelderlander een artikel dat basisschool Het Mozaïek in Arnhem die een zogenaamde procesopvanglocatie-nieuwkomersvoorziening heeft (gewoon een school voor kinderen van asielzoekers) het predikaat excellente school heeft gekregen. Dan hebben ze toch iets goed gedaan want er zijn maar 49 van die scholen.

En natuurlijk voelde jij, Geertje Wilders, zich geroepen om daar zijn mening over te spuien op twitter. Uiteraard niets constructiefs want daar aan heeft ons Geertje een broertje dood.

En daarmee bereikt Geertje Wilders weer eens een absoluut dieptepunt. Onschuldige kinderen bashen die nooit de keuze hebben gehad om hier te komen maar in Nederland we een veilige haven hebben gevonden. Kom Geertje Wilders. Laten we nog meer kinderen van vluchtelingen zoeken om te bashen, hun ouders (als die nog leven) kunnen zich al moeilijk verdedigen tegen jou en je legioen hersenloos klapvee dus de kinderen zijn al helemaal een makkelijk doelwit.

Je zou je de ogen uit de kop moeten schamen Geertje Wilders. Ik zou met alle liefde zeggen dat je niets in den Haag te zoeken hebt maar helaas heeft een substantieel gedeelte van de Nederlandse bevolking, waarvan ik nog steeds twijfel aan het verstandelijk vermogen, een stem op jou uitgebracht en daar ik de democratie in Nederland respecteer, iets waar ik bij jou aan twijfel, mag jij daar op het Haagse pluche de democratie vervuilen .

Ik zie daar liever de kinderen van basisschool Het Mozaïek in Arnhem zitten. Mischien krijgt de Nederlandse politiek dan een wat menselijker gezicht dan die geblondeerde bakkes van jou, Geertje Wilders.